Keress minket bátran elérhetőségeink egyikén…

… vagy add meg adataid az alábbi űrlapon és mi felkeresünk, hogy időpontot egyeztethessünk veled egy személyes találkozóra! 🙂

...vagy kérj tőlünk visszahívást!

Irodánk

Rólunk…

Üdvözlünk a La Fleur honlapján!

Először is engedd meg, hogy bemutatkozzunk Neked!

A La Fleur egy családi vállalkozásként indult dinamikusan fejlődő cég, melynek megalapítását az indokolta, hogy egyöntetűen mind szerettünk volna fejlődni saját szakmáinkban és ehhez remek lehetőségnek ígérkezett, hogy együtt, közösen vágjunk bele. A koncepció az volt, hogy ezen a téren valami újat, egyedit, és fiatalosat tudjunk nyújtani. Nálunk egy fotózás vagy sminkelés minden esetben Rólad szól és folyamatosan igyekszünk maximálisan igazodni az egyéni igényekhez!

Kiknek ajánljuk szolgáltatásainkat? Mi sem egyszerűbb, mint ezt a kérdést megválaszolni, hiszen lehetsz akár egy szalagavatójára sminkest kereső középiskolás, egy esküvői hintót keresgélő újdonsült menyasszony, családját megörökíteni akaró nagymama vagy egy esküvőszervező, aki saját munkáját és költségeit egyszerűsítve szeretne egy cégtől megrendelni számos esküvői szolgáltatást!

A La Fleurt az ihlette, hogy valami olyat hozhassunk létre, amit bárki igénybe vehet és amiben bárki megtalálhatja önmagát, önbizalomra vagy egy életre szóló élményre tehet szert. Mert, ahogy a jelmondatunk is mondja: Ez Rólad Szól!

Remélve a mielőbbi találkozást, üdvözöl:

A La Fleur csapata